Produkcija

Dokumentarni film "Galaksija - računar koji je odbio da umre", realizuje produkcijska kuća RCC Productions.

  Tehnologija

Film se snima u visokoj 4K rezoluciji sa profesionalnom Sony i BlackMagic opremom.

  Premijera

Premijera filma je zakazana za septembar 2020 godine na BalCCon-u.

Galaksija KIT

Dragi prijatelji,

Za potrebe našeg filma odlučili smo se da organizujemo poseban događaj - Galaksija party, 16. maja naredne (2020) godine u Novom Sadu, na kome bi svi mi mogli zajedno, još jednom, da prođemo kroz uzbudljiv proces stvaranja našeg slavnog računara - Galaksije.

S tim  vezi, organizujemo nabavku originalnih delova za kit koji ćemo lemiti i testirati na pomenutom događaju. Ceo događaj će se snimati i biće sastavni deo našeg filma "Galaksija - računar koji je odbio da umre!"

Kit sadrži originalne delove i biće verna kopija kita iz 1984 godine. Dakle sadržaće, originalnu matičnu ploču, elektronske komponente, tastere, kućište u boji po želji, ispravljač i AV kabl.

Kitovi koji se sklapaju na party-ju, naručuju se zaključno sa 15. martom po ceni od 180€. U cenu ulazi i rezervisano mesto na Galaksija party-ju na kome ćemo zajedno sklapati računare, majica sa logom party-ja i filma, kao i zahvalnica za učestvovanje u filmu u odjavnoj špici.

Ukoliko želite kitove možete preuzeti i ranije počevši od marta naredne godine, lično ili poštom.

Za naručivanje Kit-a, molimo vas da popunite formular na sledećem linku.

Za sva ostala pitanje kontaktirajte nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na našoj stranici na fb (Galaksija - dokumentarni film).

 • portfolio1
  Ekipa na početku produkcije
 • portfolio1
  Galaksija - dark
 • portfolio1
  Snimanje - Voja
 • portfolio1
  Voja
 • portfolio1
  Z 80A
 • portfolio1
  Voja radi
Back to Top